KUNDVAGN
0 Produkt
kr 0.00
 
Beställ bildercards

Viktigt att läsa innan du beställer!

Autokorrigering

Om ingenting anges så printas bilderna med autokorrigering. Om du har gjort egna färgjusteringar vill vi att du skriver ”ingen autokorrigering” i orderkommentarrutan. Se till att din skärm är väl kalibrerad. För bästa resultat använd sRGB, Adobe RGB kan ge en gråaktig slöja på bilden utan autokorrigering.

Maila oss på info@skapabilder.se med namn och postadress om att du vill beställa en kalibreringsbild, så skickar vi den till dej!

Fill in eller fit in?

Kolla upp om din digitala fil håller samma proportioner som den printstorlek du valt (läs mer under fototips). Vill du att bilden ska fylla ut hela papperkopian välj ”fill in” eler är det viktigare att hela motivet kommer med och eventuell lämnar en vit kant på två av sidorna om det är nödvändigt välj ”fit in”.
Om du vill ändra alla bilder i din beställlning på nätet använder du menyn högst upp. Glöm inte att trycka på ”trollstaven” som uppdaterar ditt val och då ser du att beställningen ändras. Vill du ladda upp mer bilder trycker på ”föregående” och vill du avsluta beställningen trycker du på ”nästa”.

”ingen storleksförändring”

Om du gjort iordning din bild i rätt storlek i 300 pixlar/tum, så skriver du ”ingen storleksförändring” i orderkommentarrutan på din beställning.
- Använd endast bildformatet JPG.
- Bildernas färgrymd måste vara sRGB eller gråskala (ej CMYK).

Beställ bildercards